Ya tenemos aquí los Abrigos!

Ja tenim aquí els Abrics!

Aquest any han arribat amb el fred! I això no em pot agradar més.

Avui us parlaré de l'abric 34, és un abric molt còmode, ultra suau. És molt lleuger i abriga un munt. És una peça preciosa, feta amb tot l'amor del món. I és que aquest any vaig decidir treballar lentament per poder omplir la botiga de peces precioses.

L'abric 34 és un abric que surt del model Carmen de l'any passat. És la primera vegada que faig un abric tres quarts i estic molt contenta amb el resultat. Vaig buscar un teixit que abrigarà però no pesarà. Un abric pràctic, bonic i atemporal. I pel folre no em puc retenir en trobar els cors! En aquest any tan complicat no podia abrigar-vos que amb una altra cosa que un cors.

Així que amb aquest enamorament us deixo que mireu la web i qui pugui passar per la botiga a veure'ls en viu i en directe.

Tornar al bloc

Deja un comentario

Ten en cuenta que los comentarios deben aprobarse antes de que se publiquen.