¡Vuelta al cole!

Tornada a l'escola!

Hola ! 

Aquesta és la tornada a l'escola. Per mi després d'haver passat un magnífic mes d'agost de vacances. I com ho necessitava... I és que tenir botiga pròpia és un somni fet realitat realment esgotador ! Així que amb les piles carregades ja som aquí de tornada. I com començar millor la temporada que inaugurant bloc i pàgina web.

I avui he decidit explicar-vos com he arribat fins aquí . I és que després d'aprendre a cosir amb la meva àvia als 6 anys, mai no deixi de fer-ho. Vaig adonar-me als 15 anys que era una cosa que em relaxava i em divertia un munt, i vaig decidir cursar els meus estudis d'universitat a Barcelona, ​​la ciutat on van viure els meus pares i els meus avis. Estudieu un grau superior i també un llicenciatura en Disseny de moda. I només sortir de l'escola llogui el meu espai a un Coworking de costura. On podia fer servir les màquines de cosir, la taula de tall... Comença a vendre a amigues ia participar a mercats de petits creadors. I si ! Va ser molt dur, treballava cada dia sense parar, i per poder tirar endavant també estava fixa com a comercial de roba en un Showroom  . I allà va ser quan em vaig adonar de com m'agrada vendre i atendre la gent.
Fa 4 anys i mig vaig decidir fer el salt i obrir botiga taller a Barcelona, ​​al centre... I aquí estic !

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.