¿QUÉ HAY DETRÁS DE NUESTROS ESTAMPADOS? PARTE 2

QUÈ HI HA DARRERE DELS NOSTRES ESTAMPATS? PART 2

La història del nostre tercer estampat és del tot curiosa, i ara veureu per què!

L'estampat "algues" realment neix a partir d'un error que vaig cometre amb la tauleta amb què treballo. Fa anys vaig tenir una faldilla amb un estampat que m'encanta, i vaig pensar: la Laia, prova coses noves a partir d'aquell estampat. I, així va ser! Provant i provant vaig incorporar unes taques i unes repeticions del tot estranyes que finalment van donar llum a l'estampat que us estem presentant. Dels errors neixen les casualitats més boniques!

Tot i que m'agradava el resultat que m'havien donat aquells errors vaig continuar intentant incorporar noves formes, però no n'estava del tot convençuda: m'agradava la casualitat nascuda a partir d'un error!

Vaig decidir que la forma sola que primer va sortir funcionava perfectament sense més formes que l'envoltessin, i és llavors quan vaig pensar en els colors. El color verd és el meu preferit de sempre, per tant havia de ser el protagonista. Pel fons m'agradava que hi hagués un color que contrastés amb el verd i amb l'estampat "gotes d'aigua", ja que els colors són molt lluminosos. A més, aquests dos estampats representen els dos tipus de públic que actualment tinc.

Pel que fa al darrer estampat, si heu llegit un dels nostres posts anteriors sabreu que el primer estampat que forma la nova col·lecció d'aquest estiu són les balenes.

La història d'aquest estampat neix a partir de les balenes que em va il·lustrar la Yara. Com que ja tenia aquests animals il·lustrats, i com que és un dels meus preferits, vaig aprofitar per dedicar un estampat només a les cues d'aquests animals, ja que és la part que més em fascina!

En un primer moment vaig començar a combinar les cues soles, però el resultat no m'acabava de convèncer així que vaig decidir incorporar formes geomètriques que em cridaven l'atenció. En combinar les cues amb petites lunars va acabar donant el resultat que jo volia. El fet més graciós de tots, però, és que aquest estampat em recorda un vermouth : m'imagino que les pigues són olives i que les cues són seitons!

M'encanta la combinació de les figures amb els colors cridaners que formen l'estampat i sembla que a vosaltres també perquè és l'estampat que us agrada més!

 

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.