¿QUÉ HAY DETRÁS DE NUESTROS ESTAMPADOS?

QUÈ HI HA DARRERE DELS NOSTRES ESTAMPATS?

Bon dia a totes! Esperem que aquesta calor ens doni una mica de treva perquè comença a ser una mica insuportable jeje

Com ja us hem anat explicant, aquest any per a la col·lecció de mar de somnis hem fet servir els nostres propis estampats. Bé és cert que per Instagram us hem explicat una mica que hi ha darrere d'ells... Però aprofundirem una mica més !

Tinc una amiga anomenada Yara que és il·lustradora científica. Un dia parlant amb ella em va ensenyar diverses il·lustracions de balenes que havia anat fent i que personalment em fascinaven. A més, un dels altres molts dies que ens hem trobat em va comentar que hi ha molta gent a qui li encanten les balenes com a animal gran i misteriós. I és que això és un fet: poca gent ha tingut el plaer de veure-les a primera persona.

Així doncs, vaig decidir que aquestes il·lustracions formessin un dels estampats de la meva primera col·lecció amb estampats propis. Gràcies a Yara vaig poder realitzar aquesta estampació: estampat balenes . Li vaig demanar que m'enviés il·lustracions de balenes amb quatre posicions diferents per atribuir-li un significat diferent: simular que estan ballant, és a dir, que estan en moviment. A més, miris com miris la peça amb aquest estampat de fons podràs veure com sempre hi ha una balena que mira cap amunt, no és unidireccional!

Amb aquest estampat vaig intentar buscar una combinació simpàtica: barrejar allò elegant amb allò divertit. Com que és una temàtica marinera, què millor que el blau marí de fons! Espero que us estigui agradant tant com a mi, que no és poca cosa!

L'estampat “gotes d'aigua” és el segon que surt a la llum. Sóc una persona a qui li agrada molt l'aigua, però a banda d'aquest fet personal, l'estampat "gotes d'aigua" també té un altre origen.

Com moltes sabreu, em vaig formar a La Llotja, i durant els meus estudis vaig fer una assignatura d'estampació. Un dels molts projectes que vaig fer m'ho van publicar en una revista. D'aquella època recordo que el que m'agradava més era treballar amb formes florals i geomètriques, ja fossin triangles o figures que es van repetint.

Tot i això, a partir de tota la revolució digital vaig haver de canviar la meva manera de treballar i és que des de fa poc vaig començar a dibuixar els estampats amb una tauleta i un pen, cosa que no havia fet mai. Em vaig passar tot el gener d'aquest any dibuixant, al final, semblava que em sortien els dibuixos per les orelles!

De tots els esbossos que vaig provar vaig acabar decantant-me per les gotes, li donen un significat d'infinit, que és una mica el que estava buscant. A més, vaig pensar que a l'estiu el que desitgem molts dies és fer-nos fora a un lloc ple d'aigua i no sortir mai més!

Pel que fa als colors em vaig decantar pel fúcsia i el blau turquesa perquè representen la marca, són els nostres colors corporatius. Què millor que vestir-nos amb colors que aporten llum i ens il·luminen aquests dies més foscos?

Feliç cap de setmana!Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.