El meu viatge a París!

Després de dos anys de pandèmia i una bebè he tornat a París!
I és que abans que tot això passés, ja s'havia tornat habitual al meu anar a comprar teixits a París. Anava al setembre i al febrer a Première Vision.
Una de les fires més importants de teixits del món. I hi havia trobat la manera de poder comprar petites quantitats de teixits per a les meves mini col·leccions.
Jo ja sabia que després de tot això no trobaria el mateix, així que a les 6h00 del matí vaig sortir de casa direcció l'aeroport amb les espectatives baixes... I és que vaig recórrer una fira molt més petita, i molts menys expositors. Vaig anar directa a veure els meus proveïdors i em vaig trobar que molts només fabricaven sobre comanda. Això què vol dir? Que només fabriquen teixits a partir de 100 metres/300 metres,... I a uns preus desorbitants. Perquè com us n'haureu adonat, han pujat els preus de tot... I quan dic de tot és tot i els teixits no en són una excepció.
Així que amb les meves espectatives baixes, una mini fira i una pujada de preus impressionants, vaig tornar de París sense teixits i més preocupada que abans. Això si, gaudint com una nana de veure totes les novetats en teixits !! I és que a mi els teixits em fascinen. Una botiga de teixits per a mi és el paradís, doncs imaginar-vos una fira i amb tot el més i millor de la indústria! Brutal :)!
Tornar al bloc

Deja un comentario

Ten en cuenta que los comentarios deben aprobarse antes de que se publiquen.