RUTA GASTRONÒMICA PEL BARRI

RUTA GASTRONÒMICA PEL BARRI

En publicacions anteriors al nostre Instagram us vam proposar una mini ruta pel nostre estimat barri. Perquè no quedi en l'oblit us la deixem també escrita en aquest blog amb alguna recomanació més!

Tal com uns vam informar, si voleu començar bé el dia és imprescindible fer parada a En aparté (https://www.enaparte.es), deixeu-vos portar per la gastronomia francesa en un entorn ple d'història al cor del born!

Com que us haureu reservat una mica d'espai pel dinar... us suggerim La Candela (https://candelabcn.es). Es tracta d'un restaurant que ofereix cuina d'autor atrevida que ofereix plats amb essència mediterrània però amb ADN peruà!

Sabem que és molt difícil resistir-nos dels dolços que ofereixen a Couleur cafe (https://www.instagram.com/couleurcafebcn). Es troba just davant de la nostra botiga, ja teniu excusa per venir a visitar-nos i prendre un bon cafè acompanyat dels seus fantàstics dolços.

I per acabar el dia què millor que reservar taula en un restaurant de cuina asiàtica? El Mosquito (https://mosquitotapas.com) és la nostra proposta, menjar asiàtic i a bon preu!

Fins aquí la nostra proposta de ruta gastronòmica pel barri, però ens agradaria també proposar-vos establiments que fer-hi una parada mai està de més!

Si sou amants dels formatges: Formatgeria Simó (https://www.formatgeriasimo.com), botiga especialitzada amb formatges europeus amb més de 30 anys d'experiència. A més, també organitzen tallers-tast pels que vulgueu endinsar-vos una mica més dins del món formatger.

Per anar a prendre alguna cosa: Elsa y Fred (https://elsayfred.es/es/) és l'alternativa. Un gastrobar situat al carrer Sant Pere Més Baix ideal per prendre alguna tapa mentre es pren alguna cosa tranquil·lament.

Pels més curiosos: Grasshopperramen (https://www.instagram.com/grasshopperramen). Local ideal per totes aquelles persones atrevides i curioses que els agrada la cuina japonesa. Deixeu-vos traslladar al país nipó a través d'aquest plat calent de fideus amb el seu suc, la seva carn i les seves verdures.

Esperem que us hagi agradat aquesta mini ruta ideal per passar un dia al barri. Ja ens direu com ha anat! Que aprofiti, nyam!

 

Regresar al blog

Deja un comentario

Ten en cuenta que los comentarios deben aprobarse antes de que se publiquen.