¿QUÈ HI HA DARRERA DEL NOU ESTAMPAT PLUJA?

¿QUÈ HI HA DARRERA DEL NOU ESTAMPAT PLUJA?

El blau de l'aigua, el gris del cel i el groc de l'esperança. Aquests són els colors que he escollit per representar els estampats anomenats pluja. Al contrari de molta gent, la pluja fa néixer dins meu emocions positives: relaxació, calma, tranquil·litat. Els dies de pluja a la botiga sempre són especials, l'angoixa constant que tenim moltes de nosaltres per la falta de venda aquests dies desapareix i dona pas a la tranquil·litat. A la satisfacció de saber que la falta de vendes aquell dia no és pel treball que hi ha darrere de cada peça sinó perquè plou. De fet, hi ha una dita de l'època medieval que diu: carrers mullats, calaixos eixuts. I precisament vindria a ser una mica això, no podem fer-hi contra el temps.

Amb l'estampat de pluja el que busco és precisament reflectir totes aquestes emocions. Que la calma sigui sinònim de pluja. Que la llum sempre ens il·lumini i que els dies grisos no siguin tan grisos si acceptem que no tots els dies poden ser bons.

Tant l'estampat anomenat pluja blava com pluja gris són supercombinables. De fet, un dels treballs més important que hi ha darrere de cada estampat és intentar que els colors i el disseny puguin ser de fàcil combinació i puguin utilitzar-se per diverses ocasions.

Tots els jerseis són fets de cotó 100%, dissenyats, estampats i confeccions a Barcelona. De felpa súper agradable de tacte, flonja i de molt bona qualitat perquè els pugueu fer servir molt de temps.
Regresar al blog

Deja un comentario

Ten en cuenta que los comentarios deben aprobarse antes de que se publiquen.