LA CONCILIACIÓ FAMILIAR

LA CONCILIACIÓ FAMILIAR

La conciliació familiar i la vida laboral són compatibles? Sí. Del tot? No. Però som dones i tenim superpoders.

Com totes sabeu, ser mare de la Nina, una petita de dos anys, m'ha canviat la vida per complert. Ha sigut un canvi positiu, gratificant, d'experiències noves i perquè no dir-ho, també frustrant. Què voleu que us digui, jo ja fa set anys, però que vaig tenir el primer fill: la botiga.

No ens enganyarem, no ha sigut un camí fàcil, però a canvi, tots els resultats han sigut positius. Amb l'arribada de la nina tot va fer un gir de 180 graus, les meves prioritats han canviat, com és lògic. És per això que Laia Papió, com la vida mateixa, està en procés de canvis i d'adaptació.

Com sempre hem defensat, Laia Papió és més que un nom, que una botiga de roba. Laia Papió és una marca local, de roba sostenible, feta amb molt d'amor però sobretot moltíssima dedicació.

La temporada d'hivern està aquí, però no sentiu que encara fa calor, que parlar d'hivern encara ens queda molt lluny? Doncs això és precisament el canvi amb el qual Laia Papió s'està adaptant.

Del que parlarem avui és del canvi orgànic que estem experimentant: el món canvia, s'adapta, i Laia Papió amb ell. Creiem que per donar el millor servei possible a les nostres estimades clientes és important ser honestes. Honestes en dir-vos que el procés de producció de cara a la nova col·lecció d'hivern està sent lent però molt millor. És molt millor perquè cada fase del procés l'analitzem, triem els millors teixits, els millors estampats i la millor forma de contribuir al fet que aquest món sigui una mica més sostenible i sobretot lluitar contra el fast fashion.

Des d'una òptica social és crucial entendre aquest factor: la relació entre la conciliació familiar i ser una emprenedora nata. Actualment, el nostre projecte es regeix sobre les bases del creixement orgànic de la vida. Per les diferents fases en què una es troba en aquest camí com per exemple ser mare.

Fer les coses bé és un dels valors més rellevants i volem que això, com fins ara, es vegi reflectit. La nova col·lecció arribarà, segurament amb més força que mai, perquè som així, lluitem pels nostres somnis. Hi haurà novetats? No us les espereu, però segur que us encantaran.

A poc a poc i bona lletra s'arriba a bon port. I la nova col·lecció, tot i que no segueixi els tempos prevists arribarà. Ens encanta com s'està fent el procés, sabeu tot l'amor que li posem perquè aquelles peces somiades es facin realitat.

Queda poc, estigueu atentes!

Regresar al blog

Deja un comentario

Ten en cuenta que los comentarios deben aprobarse antes de que se publiquen.